fett pain

hej alla glada, det va ett tag sen nu, menmen thats life as u know. ville bara informera er om att följa denna blogg också, dubbelt upp wich means twice as fun!

www.fettpain.blogg.se

stressigt värre ..

blogg kära blogg hur fan ska jag hinna med allt. allt tar sådan jävla tid. jag har matte prov i morgon, men ska nog göra det på måndag istället, sen har jag naturkunskaps prov på tisdag, sen på onsdag har jag samhällskunskap prov, och sluterligen, engelska prov på fredag, jag har träning, måndag, tisdag, onsdag och torsdag. och jag måste ju faktiskt få ha ett liv också, så umgås med vännerna ska jag göra också . usch om allt kunde sakta ner för några ögonblick. stress förstör allt faaan . sen har vi massaaaaa läxoor . men nu ska jag gå. pusssssss !


ciao

nyinköpt today !







hjälp ?

nej nu har jag allt stött på ett riktigt jävla i-lands problem. jag vet inte vilka skor jag ska köpa. vilka va snyggast ?


ja så va de en rubrik också..


11 september

nu tänkte jag röra mig ner mot stan för att möta upp älskade&saknade emilia. som senare ska sova här md matilda, välbehövt! MYSMYSMYS. cyah!

ciao

long time no see

ska försöka börja blogga igen, har inte specillt mycket tid längre, med tanke på att jag har innebandy 5 dagar i veckan och dans en gång, plus att skolan dödar min mesta tid på fritiden. idag är jag iaf sjuk, feber, ont i halsen, huvt&magen, och ont i kroppn. hoppas det går över tills imorgon. har match imorgon med d2 på dagen, och vill ju vara i form. och sen är det ju den överskattade kultisnatten i morgon. får se vad jag hittar på för busigt. hade iaf min första match igår på  drygt 6 månader, med D2 mot österby och vi vann med 6-3, kändes skönt !
nu ska jag försöka trycka i mig något att äta. puss

ciao

RSS 2.0