go with the flow

go kväll, eller godmorgon kanske är rätta ordet vid det här laget, nu ligger jag här i min säng, helt uppspeedad och stirrig. har varit på bio igen med mycket trevliga fooks , liza, emilia, mickan, lisa,manfred, markus, mattias, gustaf, agnes, annika, karro& adam . . hoppas jag inte glömt ngn nu!
efter filmen satt vi på storatorget och väntade på sofia österdahl som skulle komma med bullar ! riktit mumsigt,
och sedan lite övrig ointressant fakta också jag fick nämligen åskåda när n igelkott hade en näradödnuppevelse. ,jag stod drygt en meter ifrån den när det plöttsligt fick för sii att den skulle gå rakt ut i gatan n´är det kom en bil?
 så den lunkar så fridfullt fram och sedan kommer bilen rakt emot den,,den lilla kotten hade dock väldigt tur och hamnar precis mellan hjulen och dras bara med av farten nån meter,.
stackarn. men som tur va reste den sig upp till slut och lunkade vidare och fick ett fortsatt lyckat liv. hoppades ni njöt av min oehört hårresande , berättelse,
för nu ska jag gå och äta en macka innan jag somnar, så det blev den senaste berättelsen ni hör på ett tag av mig, eftersom de va den mest intressanta grejen som hänt på mina 15 långa år. jag skriver självklart ett nytt inlägg med glädje nästa gång det skulle hända ngt intressant. puuusss
ciao



pengarpengarpengar


nyinköpta jeans från bikbok 699:-

biooo 21/6

heeejhopp alla
idag eller ikv kanske man ska säga, var jag på bio med följande personer; pelle,jocke,liza, mickan, agnes, filip, carlos, alexander, haha verkligen förlåt om jag skulle glömt ngn! men som sagt lisaan, det är hemskare att bli bortglömd än att glömma ! ;] agnes hade sagt att vi skulle se th proposal och som vanligt så kom jag 19.59 när bio började 20.00. jag gick in på bion  och satte mig, och då hör jag en komentar av pelle" shit jag kommer fan skita på mig" haha och då frågade jag tvärt, varför han skulle åstakomma ngt sådant ? då säger han " ja? dom kommer ju komma ut med yxa och grejer genom skärmen ( 3D) " och det gjorde mig väldig förundransvärd. och det visade ju sig till slut att det va ngn heelt annan film än den agnes sagt vi skulle se, faktum är att den on sa inte ens hade haft premiär än ! så då fick jag sitta där i mörkret och förbereda mig mentalt för filmen, tjejen med koll va ??, filmen hette; my bloddy valentine. låter lockande visst? ja jag kan ju bara berätta att jag satt som en igel på pelle och klöste fast mina naglar i honom samtidigt som jag sitter och drar jocke i håret ! haha små stackare. fast jag har nog aldrig sett jocke varit så rädd förut haha , rolig syn ! men men nu måste jag gå, puss och kram
ciao

nioarnas bal 11/6 2009

vad är en bal på slottet, alldeles långtråkig, urtrist, eller alldeles alldeles underbar.

japp sjukt lyckat, och grovt kul. alla va supersnygga med sina kompletta bal-outfits. en sekunden satt man vid meterlånga bord och åt fin tre rätters middag, som om man vore självaste drottningen som åt. och andra sekunden , va det röjröjröj ! DJ's, discolampor, och tinitushögt ljus på ett stort dansgolv  gjorde det till ett suveränt party! mytcket trevligt. och kul. lite bilder; älskar er alla grovt puss.









avslutningsmiddag 8 juni 2009

mycket skratt och floder av tårar blev det på avsluningsmiddagen med kära klassen 9b. vill bara säga att dom här tre åren har förändrat mitt liv totalt. jag är nog den som uppskattar mest att jag fick vara en del av klassen. allt vi gått igenom tillsammans. regniga hajker, kalla kanothajker, och värst av allt, helvetiska fjällvandringar. men ni, ni har gjort att vi tog igenom oss alla dessa grejer, med ett stort leénde på läpparna. ni anar inte hur mycket jag uppskattar er alla. jag kommer sakna er sjukt mycket, och med gråten i halsen så vill jag bara säga att jag älskar er alla grovt .
/eran egna senila snygging




ciao

27 maj 2009

hejhej idag va jag på mcdonalds med suggan, känd som charmtrollet ni kanske vet. Det va trevligt och vi åt oss tjocka och goa. ha ett fortsatt trevligt liv. puss !

ciao

bal på göteborgsnation nästa !

ni förstår den 11 juni 2009 så ska 9:orna på tunabergskolan ha bal. vilket många ser fram emot.  Den blir som en avslutning för våra 3 år tsm. usch blir tåröggd bara jag tänker på det !
här är då min balklänning, skor och smycket. skriv gärna en liten kommentar om vad ni tycker.

ciao


falun bilder


skidhopp-tornen. ganska stora eller vad säger ni ?




jag&julia är nolifers

engeroth vs. gradin

matilda och nathalie

&saga hittade sin plats :]

vadå bäst ?

stadstur vart det också

emma söötnos

snygga grannar i klassrummet brevid va det iaf;]


"vikingline posen ?"

älskade människor.

ciao


RSS 2.0