matilda irma gradin

nu ligger jag i sängen och väntar på att duschen ska bli ledig hemma hos matilda. har sovit här, och det va mys hela kvällen. och idag klockan 13.00 bär det av till falun på vikinglinecup med laget, som förövrigt gör sitt sista framträdande som nyby. och det ska fan bli något att minnas. cupen är från idag till söndag, ganska lång faktiskt. men nu kom käraste mattis ut från duschen så ska bege mig dit och så kan inte skriva ¨något mer på hela veckan men kan alltid nås på mobilen. och föresten så måste jag nämna två sjukt bra låtar: matthew bellamy - supermassive black hole & eyes on fire - blue foundation'

ciao

tålamod

ojoj nu börjar jag få ångest över att jag aldrig har tid med bloggen nu för tiden, det händer för mycket runt omkring, men ska försöka göra en sammanfattning om vad jag har hittat på underdet senaste veckorna i några inlägg. ha tålamod små vänner, tålamod.

operation dagsverket

gud vad skönt med en liten pause från skolan, hade  nationellaprov i matte igår och det gick ju bara ren utavsagt åt helvete usch hatar matte !
och idag så är vi även "lediga" tanken är att man ska samla ihop pengar till några barn i afrika. genom att jobba, man kan jobba på företag eller hemma. mamma sa att jag kan få i upppdrag att köpa nya springskor, ahah ganska skönt måste jag säga :D haha så senare idag ska jag och mamma iväg och köpa skor, har en 1000lapp att spendera så det ska nog gå bra att hitta ett par som duger. sen så får jag dessutom 200 som jag ska lämna till skola i morgon. aja men nu börjar jag bli riktigt hungrig. ska kila nu. puss vi hörs.
ciao

grillning 2 maj 2009

idag blev det grillning med flickorna och pojkarna. mycket trevligt, vi satt på en stor gräsmatta, myste, åt&drack, spelade fotboll, och snackade. tack för kvällen alla. inte så långt inslägg dock. men men bilderna får berätta lite mer. puss!



ciao

valboorg!

valborg, ohyeees me love it!. dagen började hemma med champagne flaskorna, liza, kladdkaka och glass. riktigt gott. sen begav vi oss ner till stan, och smarta som vi är så missade vi självklart forsränningen.. så vi begav oss till stadsparken där vi och hela uppsala befann oss? mycket folk var det i allafall. där vart det mys med alla, vi käkade jordgubbar, drack cider&öl och stekte. tillslut så blev det kanske lite mycket för alla, så jag fick gå hem till filipsbrorsa med filip och agnes och sova? nån timme. sen vaknar jag går ut och träffar min något påverkade mamma ? haha roligt va det i allafall, så vi åkte hem och käkade pizza, och så träffar jag emilia som konstigt nog befann sig i svartbäcken. vi åker tillbaka till stan och träffar isak van der meiden, oliver carlson, och massa fler. vi umgicks mestadels av kvällen och sedan så gick jag, matilda och robin hem till manfred och befann oss där ända till klockan slog 04.00 då jag började vandra hemåt i natten. puss på allt underbart folk som gjort mig sällskap under dessa 24 timmarna.!
 pictures:




ciao


29 april 2009

dagen innan valborg och jag är ensam hemma heela dagen, natten och till klockan 17.00 dagen efter. jag bjöd över lite skönt folk och så chillade vi resten av kvällen,natten, haha och för vissa kanske det blev lite mycket dricka, eller vad säger du matte ? haha , deckad människa måste jag säga. sjukt kul i allafall. "den här borde inte få leva","gud vill att jag driker den,GUD VILL DET!"  haha. här kommer lite bilder:



ny mobil den 26 april 2009

tjohoj idag så fick mamma för sig att jag skulle ha en ny mobil så det vart bara att åka och köpa en . ohyes jag älskar kameran 8,1 megapixlar cyber-shot. megamegamega. det blev en SONY ERICSSON C905. tack mamma!

24 april 2009

grillning hos mickan
mysmys idag eller kväll kanske jag ska säga så hade vi grillning med tjejern, tack så mycket. det va trevligt, vi käkade korv, mm och hade lite gossip. alltid trevligt med lite update.
puss på alla

ciao

förlåt bloggen

ojojoj nu börjar det verkligen bli ett tag senast jag uppdaterade bloggen, förlåååt, så det finns sjukt mycket att skriva om. har nämligen inte haft tid, för nu är det ,skola, innabandy, sola, grillning, och massa andra sommar grejer som försegår, vilket gör att jag inte har fått så myket tid för att sitta inne med datan. nu kommer det komma mass inlägg om den senaste månaden.
ciao för tillfället.

RSS 2.0