värd kväll , älskat umgänge

god dag , eller man kanske ska säga godnatt vid den här tiden på dygnet ?
hur som helst så kom jag precis hem . och som rubriken ovan lyder så va det en väldigt värd och mysig kväll måste jag säga . och nu så eftersom jag inte har något annat för mig att skriva så tänkte jag rabbla upp hela remsan med folk som va hos filip, för att fylla ut lite sådär. mig sällskap gjorde filip larsson , annika källman , oscar stenfelt , manfred thalin , agnes gyllensvaan , axel pajunen , gustaf thörberg , bim troell , mattias bergström , markus winroth , kalle lundvall , gustav flyberg , niklas engström martin demmelmaier ( hur fan det nu stavas ) och älskade syster gradin . japp mycket trevligt och socielt folk haha . måste säga att det va väldigt lamt och tråkigt i början när jag kom , helt dött , men den stämmningen blev ändrad efter en stund , när hälften av folket gått. då började mäster kocken agnes laga kebab till husetsfolk . tack snuttan. och efter det så tog vi det lugnt och myste i sängen , så "lata och trötta" jag och mattis alltid är så ! och jag måste bara påminna er vad det va vi firade för något ikväll . SEGERN !

vi spelade slutspel idag , mot gottsunda(sverigen bästa 94) som inte förlorat en enda match på hela säsongen och vann med hela 2-0 . så  jävla bra tjejer , det är sånna här tillfällen man vill bära kaptensbindeln. aa tack alla vi va helt klart bästbästbäst. och i och med segern så spelar vi semifinal i morgonkväll emot  SK vide. kom gärna och försök heja oss till en finalplats om ni inte har nåfot bättre för er . nu är klockan 02.01 och jag liger här i sängen , helt uttråkad och mosig. på tv är det något gammaldags action serie  som suger balle och jag inte fattar någonting av .. nu ska jag försöka leva vidare livet i god stämmning , ni får ha det så bra och hoppas vi syns imorgon då?
tills dess, stay cool

ciao

så otroligt sant

- Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- Längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme x 3.
- Lårbenet är lika hård som cement.
- Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.
- På varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier.
- Kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen.
- Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.

Kvinnor har redan läst färdigt detta inlägg.
Männen tittar fortfarande på sin tumme.


nya nathalie ?

hej sveriges pojkar och flickor , och alla ni andra som också råkar förstå svenska . för nu är det nämligen att nathalie vaknade igår som valiga nathalie , men slitet äckligt blondt hår , och gick och la sig som nyklippta korthåriga nathalie . jag klippte page , det va både bra för mitt hår (väldigt många slina hårtoppar) och lite småsnyggt sådär . helt annorlunda blev det iaf och fortfarande väldigt ovant . men såklart så går hårförlängningen fortfarande att använda , haha såklart så gör aldrig nathalie ngt utan att ha en reserväg ifall hon skulle ändra sig . gårdagen spenderades på restaurang med laget först . indisk buffé, väldigt gott måste jag säga , rekomenderas stark iaf. efter det så tog matilda mig sällskap hem och kikade lite på hur lägenheten blev . vi låg och tittade på kung fu panda , helt sjukt roolig ! och tröck i oss godis och cola . tack för kvällen hjärtat , det behövdes . och nu ligger jag här i sängen helt äcklig och nyvaken och ska snart ta en liten morgon promenix för att piggna på mig lite , det blir nog en uppdatering lite senare också .
tills dess, staycool

ciao



kommentera gärna frisyren


50% av alla amerikaner uppger att de sjunger julsånger för sina husdjur.

patetiskt .
hur som helst så var det väldigt länge sedan jag tog mig den tiden att sätta mig framför datan och ruttna . jag har nämligen varit full fart den senaste veckan , u see jag flyttade ifrån min käraste villa på ingvarsgatan där jag spenderat mina senaste 15½ år , till en liten trång länegheten . och familjen fick jag dessutom ta med mig . så nu bor vi här , helt ihopklämda och stressade som  små möss i en fälla . nått positivt i det hela är ju såklart att jag får nya tjuriga grannar att terrorisera men jag orkar inte med hela omställnings shittet bara . men man vänjer sig vell antar jag . och inte nog med det så har jag tusen prylar som jag måste kasta för att få plats . och det känns inte bra måste jag säga , nej inte bra alls . packar och burit grejer hela dagen lång idag , jag lovar jag har muskler som värsta body buildern snart ! kom på attt har har prov i morgon dessutom . inte pluggat alls ! meddelar senare hur det gick haha förskrivet IG förmodligen , men man kan ju hoppas på att gud ger mig lite positiv styrka nu efter allt ont han gett mig , men nu ska jag fortsatta leva vidare och ta mig en liten kvällspromenad för att rensa hjärnan lite . väldigt behövt måste jag säga . ni får ha det så bra tills dess . stay cool
ciao

hejdå ingvarsgatan 71
och hej tunagatan



lost without you..

but baby since you've gone , i admit that i was wrong
all i know is i´m lost without you
i´m not gonna lie
how am i gonna be strong without you
i need you by my side
if we ever say we'd never be together
in the end you wave goodbye
don´t know what i´d do
i´m lost without you

i keep trying to find my way
and all i know is i´m lost without you
i keep trying to face the day
i´m lost without you



i think i know what i´d do . cause i´m lost withoute you .

piercing i tragus ?

tycker ni jag ska ta ?


OS 1912 var det sista olympiska spelet där guldmedaljerna var gjorda av rent guld ..

hejsvej alla . igår va det innebandy på shemat som gällde . åkte ända bort tilll bålsta med a-laget och  spelade emot valhall , det vart förlust men ändå så gjorde vi en bra insatts . slutresultatet blev 4-2 . och som ni kanske ser i det förra inlägget så vart det ganska sent igår och va/är sjukt trött . haha inte så intressant kväll kanske , men jag skriver av mig lite iallafall . jag kom hem till manfred där matilda , annika , lundvall , bergström och romain väntade . haha eller bara matilda för att vara exakt . vi satte oss i soffan för att titta på någon film som ingen fattade ngt av hmm.. sen rörde vi oss in till hans rum och lade oss i hans säng och tittade på tecknadfilm om någon söt hund . mysigt va det ia allafall . sen drog kalle och vi resten gick ner till stan och käkade kebab , mums ! haha sen bar det av hemmåt och eftersom jag missade min sista buss så vart det bara av att gå hem ist . jag kom hem runt 03.30. och deckade direkt i min säng . va sjukt trött. haha och nu så ligger jag och pratar med liza i telefonen och haha  vi är jätte sociala ! hon sitter och sjunger  för mig, och jag "lyssnar"  mycket intensivt haha . hur somhelst så orkar jag inte skriva något mer för stunden . kanske blir en lite senare update idag också får se om jag har ork till det och tills dess,  u stay cool!

ciao

den åttonde mars 2009.

hej , godmorgon kanske man ska säga till folket med tanke på att klockan precis slagit 04.00 och jag är sjuuuukt trött . orkar inte skriva ett piss idag så det blir kortfattat  nu och mer detaljerad imorgon eller ngn annan dag .spenderades med massa skönt folk . gick nyss hem ifrån stan och sa hejdå till annika&mannie . tack alla för ännu en rolig kväll

ciao


ANNIKA OCH NATHALIE SLÅR ALLT ?

haha oojoj tänker ni säkert nu , vad är det för tokigheter dom har hittat på den här gången ?.. jo det är så att när vi va hos manfred så åt jag och annika hans marsvinsmat ! jag hade ingen aning om att det va det , men jag kan ju meddela alla som ännu inte provat att det smakar citron . !  lite roligt , sen så stod vi och lutade oss över manfreds balkong och äggade sveriges folk och bilar som körde förbi . haha oslagbart . det vart ett ganska kort inlägg nu såhär på kvällskvisten , men jag vill bara tacka den lilla partypinglan för alla sjuka upplevelser vi har och haft tillsammans . vi är värda det , tror det är gud som straffar oss om jag ska vara ärlig..

fredagen den sjunde mars , tjugohundranio

Hej gott folk . det va ett tag sen nu , och jag tyckte det skulle sitta fint med en liten uppdate . kvällen var lyckad . mm mycket lyckad måste jag säga , fylld av skojjigheter , dans och humoristiska händelser delvis. det börjar med att jag&liza beger oss till bussen till stan , eftersom vi ska till manfred. och haha då träffar vi en sjuukt äcklig gubbe på bussen  haha aa det är värt att höra måste jag bara meddela , så påminn mig vid senare tillfälle om vi skulle ses , att berätta historien . den är lite dryg för attt skriva här .. aja och efter vi klivit av bussen så följer han efter oss !? osv ... sen när vi lyckats skaka av oss honom går vi med fullfart emot manfred där , adam , manne , mattis och annika väntade oss . vi chillade , dansade och hade det trevligt . när helt plöttsligt matte kommer in genom dörren från ingenstans ? och helt borta typ . och det roliga va att han va nykter ? haha sjukt kul . och lite senare så kommer gustaf flyberg med lisa elander och kalle lundvall . kvällen fortsätter och i full fart dessutom . och tillslut så bestämmer vi oss för att röra oss mot salabacke ,  då vi vinkar hejdå till matilda&liza . och där fastade vi på mcdonalds med trevligt folk , bla thyra illerbrand &anton waldenvik  . kulkul . och efter det så vinkade vi återliger hejdå till en person , den här gången lisa som följde anton . sen tröttnade vi och rörde oss tillbaka till manne the mans lägenhet . haha och där satt han och matte och körde för fulla muggar (och alla som va där , vet vad det handlade om) .. haha sen så orkade jag inte sätta mig på den outhärdligt äckliga stadsbussen . så jag ringde ett samtal til min lilla mor , så hon fick komma och hämta mig . och nu ligger jag här i sängen med datan i knät och en kopp te brevid mig och skriver , ja skriver skriver och skriver ..och klockan är redan 02.36 . tänk vad tiden går fort . och i morgon väntar innebandy . match emot något lag i bålsta med damerna . haha åh skit drygt måste åka hela vägen dit för att göra bort mig typ .. ?hoppas vi vinner i allafall och önska mig lycka till !


nej nu ska jag ta och försöka sova lite, alla små kusar . puss&kram , ha det gött . och tack så mycet för kvällen alla . ni är guld


//
och jag mååååste ju bara få passa på att säga att vi spelade match emot storvreta i torsdags och vann med 3-1 . bradär tjejer . vi är helklart bästbästbäst
!

bad girl gone good ..?

you´re a song written by the hands of god
don´t get me wrong 'cause this might sound to you a bit odd
but you own the place where where all my thoughts go hiding
and right under your clothes is where i find them
underneath your clothes there´s an endless story
there´s a man i chose there´s my territory
and all the things i deserve for being such a good girl , honey
'cause of you i forgot the smart ways to lie
because of you i´m running out of reasons to cry
when the friends are gone when the party´s over
we will still belong to each other
underneath your clothes there´s an endless story
there´s a man i chose there´s my territory
and all the things i deserve for being such a good girl , honey
i love you more then all that´s on the planet
movin' talkin' walkin' breathin'
you know it´s true oh baby it´s so funny
you almost don´t believe it
as every voise is haning from the silence
lamps are hanging from the ceiling
like a lady tied to her manners i´m tied up to this feeling

and all the things i deserve for being such a good girl honey
 

det tar i genomsnitt 7 år för en julgran att växa upp..

någon mer än jag som är trött på julen , vintern , snön och ja hela det alltet ? jag vill ha sommar nu, jag vill ha värme nu , jag vill ha sol&bad nu ! tänk vad skönt att ligga på stranden och steka . oh herre min gud vad jag längtar så jag nästan spricker . men hur som helt tänkte jag berätta lite om vad jag har gjort i helgen . i fredags så tog jag det faktiskt ganska lugnt , låg hemma med mill&liza och tittade skräckisar hea natten ,åt chips , godis , popcorn , coca cola ja allt onyttig som finns .. men det fick jag träna bort på lördags eftermiddagen , vi hade match . och vann med 1-0 mot alunda , bradär flickor . och som en ganska ointressant nyhet så vart jag utsedd till den nya lagkaptisen tillsvidare  . inte så länge men några matcher i allafall . haha och att bero på matchen så hade jag rent ut av sagt damp på både domarna och alunda . för först så tacklar dom mig över sargen så jag får den i magen och står rätt upp med benen i luften , sen så fäller dom mig tt flerta gånger , och sen så tacklar dom mig så att mitt huvud först dunsar i marken och sen in i sargen . inte skönt måste jag säga ! och vi får inte ens frislag med oss ? sen så sår dom mig på knät med klubbladet så det börjar blöda ! hmm .. inte najs alltså . men men klaga hjälper ju iallafall inte mot något . vi vann i allafall , och det va det som va huvudsaken . och senare på kvällen så åker jag iväg (med huvudvärk efter matchen) till stan med emilia och liza för att möta upp manfred och matte som ska göra oss sällskap till hovstadius i sunnersta , kvällen spenderas där och vi ligger i soffan och tittar på film , mycket mysigt måste jag säga . haha och sen så åker vi med samma sällskap tillbaka till stan och lämnar , mill, manfred och matte och jag och liza åker hem till mig och myser . och i morgon finns ju bara bajsskolan att se fram emot . . . usch !

ciao

RSS 2.0