gränby centrum

ojojoj ännu en shopingdag , usch jag måste verkligen sluta. mamma och jag åkte till gränby för att titta lite skor idag . och som vanligt kan jag inte bestämma mig för ett par. nej det är omöjligt för lilla nathalie haha .  inhandlat blev en svart eyeliner&läppglans från h&m, en rosa-vit prickig bikini överdel+vit underdel från åhlens, en svart sportbh, en vit tub-bh, här är lite pic av skorna&mer som jag köpte , dock var flipfloppsen från den tidigare shopingrunda.


Park West gladiadorsandaler 295:-




Donna girl ballerinaskor 360:-




Marstrand tygskor 195:-




vagabod frans-skor 550:-



flätade flipflop från h&m 198:-



bikini från stadium


blommiga högmiddje-shorts från åhlens 249:-


ciao

never mind

´jag glömde dock tillägga lite grejer som fanns på inhandlingslistan i tidigare inlägget, det va bland annat, ett par bruna,"flätade" flipflop från h&m och en silver paljettväst också från h&m som saknades..


veckans bilder

yesterday

ut med liza,mickan,manfred,matte och adam


i fredags

cykel&skateboard-tur med käraste bror




i torsdags


påskmiddag en solig eftermiddag i björklinge.


i går




gränby centrum med mamma&liam. gårdagens outfit;
vita högmiddje shorts, turkos t-shirt, brunt skärp, svarta strumpbyxor, vita klackskor, vit väska och min bruna skinn jacka.


pengar är lycka, pengar köper ju kläder.

ohyes, jag är mega glad för er som undrar. helt fucking(ursäkta språket) glaaad. för det va nämmligen så att jag och mammsen åkte till gränby centrum igår och köpte tonvis med kläder. en riktig refreshing för garderoben , och riktigt behövt också ,för det va ett tag sen nu.och självklart så va dett mammas plånbok som far illa . eftersom min är så tom att det blir eko om man pratar till den... hmm inte okej. och vill ni veta hur mkt jag och mamma gjorde av med på kläder tsm ? jadu den är ikke fin måtte jag säga, nämlige11 668 svenska kronor! haha ja ingen trevlig summa , men så sjukt värt med alla kläder ! och jag vill bara påminna alla om att det här inte är ngt som brukar hända. ngt som kanske  händer max 1 gång om året . jag kan berätta vad jag köpte igår, eller snarare mamma köpte host för att fylla ut lite... ;

1 blommig blus från gina
1par blå jeansleggings vero moda ,
4 bh, 2 troser från h&m
1 begie kjol från vero moda
1 grå kjol från h&m
1 blå blommig kjol från gina & en svart kjol från gina.
1 blårandig tröja från h&m
1par vita knästrumpor från h&m
1 rosa-vitt snyggt prickigt linne från gina
1 begie stickad knyt-kofta från gina
1 små-blommigt linne från h&m
1 liten kortärmad svart knytkofta från gina
1 ljusblå fransig t-shirt från gina
1 vit blommig waistjacket från gina
2  waistjackets från h&m , en begie-blommig och en grå lite glanstyg.
1 svart tub-linne från h&m
2 skärp ifrån vila,ett ljusbrund och brett, och ett smalt flätat och mörkbrunt.
1 svart flätat skärp från h&m
1 guldig eyeliner från h&m
1par guldiga örhängen från h&m
1 svart vår/sommar-jacka från vero moda
1 brun liten kuvert väska med axelband från h&m
1par solglasögon med vit ram från h&m
1  brun kuvertväska i skinn från vila
1 grå/begie kuvertväska från h&m
10 vita& svart strumpor från h&m and gina.
och slutligen ett gott mcdonalds meal.

riktigt nöjd är jag iallafall. tack så mycket mamma , tack så jätte mkt!

och idag så har jag varit ner på stan med kära vännen liza, och då köpte jag en grå kjol från h&m , 99kr och ett flätat tjockt tygskärp från holmlunds för 15kr. värt ! vi satt på bryggan och stekte hela dagen  annars och åt godis och vart tjocka.

dagens outfit;

blommig blus från gina, vitt linne från gina, jeansleggings från vero moda brillor från h&m och väska från h&m.

bryggans snyggingar;
 
tack för dagen liza !

skärtorsdagen

idag så får ni inte bli rädda om det skulle två påtvingade små utklädda läskiga barn vid dörren och kanske har målat ett fint kort eller två, till er.  ta det inte personligt, för idag är det skärtorsdag och barn går påskkärring eller snarare så går barnen påskkärring åt sina föräldrar, det är dom som vill ha godiset, jag lovar . haha så va det alltid med min mamma i allafall. och dessutom har jag reedan fått två stycken påsk ägg ett stort med massa ott godis frånn min pappam. familj. och sen fick jag ett av thomas igår, där också med massa gott godis i + 100 kr dessutom ;). oooh caashflow ! haha nej nu ska jag ta och leta vidare efter mitt ägg som mamma har gömt åt mig :D och senare så ska jag iväg på påskmiddag hos thomas mamma , ute i björkling , det är alltid mysigt . ni får ha det bääst så hörs vi senare, ps.inte mitt ägg på bilden . p.s.

ciao

fanfanfan

haaallåå !
 är det nån mer än jag som undrar vart solen tog vägen ? den varma , goa , fina vårsolen? jag efterlyser den och alla som har sett minsta glimt måste ringa till mig och tala om vart någonstan . (i uppsala då alltså) ni har mitt nummer och jag hoppas ni hör av er snaraaast!

ciao

den 8 april 2009

blogg,blogg kära blogg. dagen har varit riktigt trevlig. hände inget speciellt men den kännde bara allmänt bra. för det första så börjar jag känna mig på bättringsvägen . muy bien ! hoppas det håller i sig bara,ävan fast halsen fortfarande är rasslig men det fick jag låna medicin av pelle igår till. tack pelle, det va helt klart värt det. dagen börjar vid 11 då jag blir utkörd för mamma ska städa.bara för hon inte har ngt lliv ? då går jag til pelle , och där myser vi i soffan och tittar skräckis till kl blir halv 2 då beger vi oss ner på stan för jag ska göra lite inköp. men först så tar vi och käkar lite lunch tsm. sen tittar vi vidare och det blev en svartrandig tröja från ginatricot för 129:- bild visas nedan. och en navelpiercing som också köpte visas nedan. sen rör vi oss hemmåt och tar skillda vägar, jag skulle nämligen hem till thomas och grilla. jättemysigt . sen spelar, jag,liam och thomas nintendo wii , hur kul som helst , han hade ett spel som hette , rockstar det är en bladning av singstan , guitarhero och så fanns det trumor haha bild på det visas också nedan för er som inte riktigt fatta trummgrejen. det spelar vi hela kvällen ända tills liam somnar i sin säng brevid mig . då får jag bege mig hemmåt på moppen och då får jag med mig ett påskägg också , tack så jätte mkt thomas ! så nu sitter jag och tjockar i mig det .
lite senare framåt kvällen så kom pappa med familj också förbi och tittade på hur lägenheten blivit. haha och just nu är det scrubs&påskägget som får tfylla ut min kväll. pusshej, stay cool

ciao








darkwell 450kr         gina 129kr                wii trummorna

örebro kära örebro

hejhej
en liten uppdatering skulle passa fint , nu är det nämligen så att jag sitter i bilden påväg till örebro,där nyby ska spela cup, mig sällskap gör julia, frida och johan , här sjungs det för fulla muggar och fotograferas! och självklart som jag alltid lyckas med så åker jag på influensan i onsdags, jag hade 40 graders feber, ont i alla leder, ont i halsen, helt trött, ont i magen, huvet, helt yr och hostar som en 80årig gammal kärring. och när jag sov hos matilda igår och sov så tog bästaste hand om mig och gjorde mig friskare. tack matilda, du är verkligen bäst. och jag återkommer nog kanske med en liten uppdatering senare under helgen om hur resultaten ser ut och hur vi har det. det blev inte ett så långt inlägg för datan inte har så mkt batteri och det lilla den har måste jag spara på i 2  timmar frammåt. stay cool

ciao


bild på bilens trevliga sällskap


RSS 2.0